Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items


4-daagse van Limburg

15-16-17-18 augustus organiseert OMEGA samen met KOVZ de 4 daagse van Limburg op de Weyervlakte, Pijnven Vlasmeer, Oirschotse heide en Oostelbeersche heide. 4 van de technisch meest uitdagende kaarten uit de regio.
Nieuw is de Ultimate Oro-Hydro cup.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 15 t/m zondag 18 augustus:
4-daagse van Limburg.

Zie hierboven voor meer uitleg.

Donderdag 29 augustus:
HOS-5 in Hasselt centrum.

Voor de 5e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series blijven we in het centrum van de stad.

Dinsdag 3 september:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zondag 8 september:
BK lang in Dilsenerbos.

Baanlegger van dienst is Stefan T., naast een technische wedstrijd waarbij de fysiek zeker ook getest zal worden heeft Stef beloofd dat het voor de toeschouwers ook een aantrekkelijk spektakel zal worden. Benieuwd wat hij nu uit de mouw zal schudden.

Donderdag 26 september:
HOS-6 in de wijk Kiewit.

Voor de 6e wedstrijd van de Hasselt Orienteering Series trekken we naar de wijk Kiewit.

13/10/2005 door Roel Van de Moortel
Over leken en zwemmers, de volgende training op de Hechtelse duinen

Vermits de volgende Omega training ook open staat voor echte leken en we nadien met de jeugd gaan zwemmen, brengen we jullie nu al op de hoogte van onze plannen.

Na de mooie training in Meetshoven hebben we reeds de volgende training gepland op de Hechtelse Duinen. Dat deze trainingen helpen zien we immers aan de prestaties van sommigen in Maasmechelen. Anderen kunnen duidelijk nog wat meer van dit goeds verdragen.<br /><br />Alhoewel de volgende afspraak pas op 26 november is, zijn er 2 redenen waarom we nu reeds een uitnodiging sturen:<br /><br />Ten eerste is het de bedoeling om deze keer een leek in onze sport mee te brengen. Een vriend(in), schoolmakker, collega of schoonmoeder (indien je die wil kwijtspelen). We voorzien voor hen een mooi initiatiepakket!<br /><br />Ten tweede gaan we na de training met onze jeugd zwemmen. <br />Vermits we op tijd een idee dienen te hebben van het aantal zwemmers om het vervoer te kunnen regelen, wacht je dus best niet tot op het laatste moment om je deelname door te geven.<br /><br />De inschrijving kan weer gebeuren langs de website of via rudi.aerts3@pandora.be. Voor de jeugd, gelieve weer te geven of je mee gaat zwemmen!!<br />Meer praktische details over de training zullen later volgen.<br /><br />Inschrijven voor deze training

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives